Reiki behandeling

Een Reiki behandeling is een liefdevolle manier om te helen en een weldaad voor je lichaam, geest en ziel.
Tijdens een Reiki behandeling plaats ik mijn handen op je geklede lichaam. De Reiki energie stroomt dan via mijn handen naar jou en gaat naar de oorzaak van je klachten. Het ondersteunt op krachtige wijze het natuurlijke proces van je genezing. Je hoeft niet in Reiki te geloven, maar ik nodig je uit om het zelf te ervaren. Pas wanneer je het zelf ervaren hebt, weet je of het waar is.

Ervaar de diepe vorm van ontspanning en hernieuwing van je levenskracht en maak een afspraak.

Reiki open behandelavonden

Iedereen met een Reiki graad is welkom op deze oefenavonden waarin we Reiki geven en ontvangen en ervaringen uitwisselen. Maar ook introducees zijn welkom om te ervaren wat Reiki is. De open Reiki avonden vinden plaats op iedere derde dinsdag of woensdag van de maand. Raadpleeg de agenda voor de komende open behandelavonden.

Inloop vanaf 19.30 uur, behandeling van 20.00 tot 22.00 uur.
Investering: 5 euro.

Graag van te voren aanmelden.

Reiki cursussen

Het leren van Reiki is een geschenk dat je nooit meer afgenomen kan worden. Reiki is laagdrempelig en iedereen kan het leren, je hoeft niet aan bepaalde voorwaarden te voldoen. Reiki helpt je eigenlijk herinneren wat je allang weet; je legt je hand op een plek waar je last van hebt, daar waar de energie verstoord is. De Reiki cursussen worden gegeven volgens de traditionele methode van Usui Shiki Ryoho en de richtlijnen van The Reiki Alliance en de NVRM.

Alle Reiki cursussen kunnen in het Engels gevolgd worden.

Reiki 1 cursus
De eerstegraads cursus wordt gegeven in vier sessies van drie uur op vier opeenvolgende dagen. Dan heb je dus vier dagen achter elkaar een dagdeel cursus. De praktijk leert dat je deze zachte energie dan goed in je systeem en je dagelijks leven kan integreren.Tijdens deze sessies hoor je meer over de achtergrond van Reiki, leer je de basishandposities om Reiki te geven aan jezelf en anderen en ontdek je manieren om Reiki in je dagelijkse leven toe te passen.

Raadpleeg de agenda voor de komende cursus data. De dagdelen worden in overleg met de cursisten afgesproken. Komen deze dagen je niet uit maar wil je wel graag een Reiki cursus? Neem dan contact met me op.

Reiki 2 cursus
De tweedegraads cursus wordt gegeven aan studenten die al een tijd de helende werking van Reiki ervaren hebben en behoefte hebben aan een verdieping en versterking van hun Reiki beoefening. De cursus wordt gegeven tijdens drie sessies van drie uur. Tijdens deze sessies leer je symbolen waarmee je mensen of situaties op afstand energie kan sturen. Reiki 2 is een persoonlijke verdieping en steun bij je eigen groei en ontwikkeling.

Data: in overleg.