Coaching

Soms heb je al van alles geprobeerd maar merk je dat je steeds terugvalt in oud gedrag.
Het aanleren van vaardigheden heeft dan geen zin want de oorzaak ligt in onderliggende gevoelens, gedachten en patronen. In dat geval is een persoonlijk coachingstraject raadzaam waarbij we inzoomen op jouw kern en de oorzaak van het gedrag. Want dáár ligt de sleutel tot structurele verandering. Vanuit die bewustwording van je eigenwaarde en eigen wijze, je eigen kracht en identiteit werken we samen aan doelgericht gedrag en vaardigheden. Dat heeft namelijk wel structureel effect.

De essentie van coaching is het vrijmaken van je potentieel. Coaching vergroot je zelfinzicht, verantwoordelijkheidsgevoel en het geloof in jezelf. Als je bij mij komt werken we toekomstgericht aan jouw ontwikkeling, verandering of verbetering.
Aangezien ik ruim 30 jaar als marketing manager in het bedrijfsleven heb gewerkt, kan je bij mij ook uitstekend met werk- en bedrijfsgerelateerde coachingsthema's terecht.

Een coachingstraject is een individueel programma dat bestaat uit een intakegesprek en een aantal sessies, meestal zo'n vijf tot zeven. Tijdens het intakegesprek maken we je hulpvraag en doelstellingen helder en bespreken we de werkwijze en de investering.


Coaching in het Engels is ook mogelijk.